Mihaela Tatu: M-am săturat de zâmbete false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Tatu se întoarce, luni, pe sticlă cu talk-show-ul "Celebri sau nu". "Antena 2 nu este o întâmplare în viaţa mea, nu-i o haltă, ci reprezintă locul în care am hotărât să arăt

Mihaela Tatu se întoarce, luni, pe sticlă cu talk-show-ul "Celebri sau nu". "Antena 2 nu este o întâmplare în viaţa mea, nu-i o haltă, ci reprezintă locul în care am hotărât să arăt telespectatorilor cine sunt, cu bune, cu rele. M-am săturat de compromisuri, de vorbe meşteşugite şi zâmbete false. Această emisiune, <> , este pe sufletul meu", mărturiseşte vedeta.

Fosta prezentatoare a emisiunii "De 3 x femeie" simte că trăieşte anul marilor împliniri. "Adică, în sfârşit, a venit momentul în care invitaţii nu mai sunt puşi să facă orice pentru audienţă".

Timp de peste o oră, de luni şi până vineri, în direct, la "Celebri sau nu, la Mihaela Tatu", telespectatorii vor descoperi că personalităţile despre care ziarele scriu de ani de zile au încă multe secrete de spus, că oamenii simpli ascund secrete de neimaginat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite