Mihaela a plecat din cort cu elicopterul - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela a plecat din cort cu elicopterul - Revista presei mondene
Mihaela a plecat din cort cu elicopterul - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre plecarea Mihaelei Rădulescu cu elicopterul de la munte, internarea actriţei Diane Keaton la spital sau ceasrta dintre Hagi şi soţia sa. Printre alte subiecte, Sora mai mică a Monicăi Columbeanu a terminat sesiunea, iar Mel Gibson va avea o fetiţă.


Mihaela a plecat din cort cu elicopterul.

Frigul de la 1.000 de metri altitudine, ploaia sau duşul în natură au speriat-o pe vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu. Aceasta a decis să plece, în a treia zi de concurs, cu un elicopter particular. Ploaia de luni seară le-a stricat planurile vedetelor venite la Romanian Extreme Adventure, din Munţii Buzăului. Mihaela Rădulescu, fosta vedetă de la Antena 1, i-a ţinut companie iubitului său, Dani Oţil, înscris la categoria motocros, în cadrul concursului de off-road, scrie Click.

Diane Keaton, internată la spital. Celebra actriţă americană Diane Keaton a avut parte de o trântă de zile mari în timpul unei filmări când a fost strivită ca la sumo, de un coleg de platou. Keaton trebuia să interpreteze o scenă comică de luptă, însă s-a ales cu o gleznă scrântită după ce partenerul cu care se războia a căzut pe ste ea, anunţă Click.

Hagi şi Marilena s-au certat.
Gică Hagi luase viaţa de la capăt in 1995, cand, după un mariaj eşuat cu Leni Celnicu, şi-a unit destinul cu Marilena Vlahbei, sora mai mare a soţiei lui Gică Popescu. Acum, susţin apropiaţii celor doi soţi, “Regele” e la un pas să se despartă din nou. Prietenii cuplului fac eforturi disperate să-i împace, potrivit Libertatea.

Ramona Gabor: "Nu-mi place facultatea!". Sora mai mică a Monicăi Columbeanu a terminat sesiunea. Domnişoara Gabor a încheiat anul II cu doi de patru. Mezina familiei Gabor nu prea se omoară cu şcoala. În timp ce Moni, sora ei, se laudă cu rezultate excepţionale la învăţătură şi declară peste tot că alocă zilnic ore întregi învăţatului, Ramona a încheiat anul doi la Relaţii Economice Internaţionale (REI) cu două restanţe, scrie Cancan.

Mel Gibson va avea o fetiţă. Actorul australian Mel Gibson (53 de ani) şi iubita sa, cântăreaţa ucraineană Oksana Grigorieva (39 de ani), au aflat care este sexul copilului lor, care se va naşte peste şase luni. Cei doi vor avea o fetiţă, a anunţat ieri site-ul francez allocine.fr. Mel Gibson mai are şapte copii cu fosta sa soţie, Robyn, care a intentat divorţ în luna aprilie, relatează Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite