Mihaela revine! Dani, ia-ţi liber!- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela revine! Dani, ia-ţi liber!- Revista presei mondene
Mihaela revine! Dani, ia-ţi liber!- Revista presei mondene

Presa mondenă de azi scrie despre revenirea vedetei autohtone Mihaela Rădulescu în ţară, despre restaurantul lui Viorel, ex-3rei Sud Est, unde mănâncă soldaţii americani sau Maria Roşca nu este tocmai o femeie “nerealizată şi frustrată”, ci dimpotrivă e chiar mai bogată ca Iri. Printre alte subiecte, tatăl câtăreţei Nicola face nişte dezvăluiri uimitoare despre căsnicia fiicei sale, iar fetele care au petrecut cu Mutu au



Mihaela revine! Dani, ia-ţi liber!

A plecat în Franţa dezamăgită de răutatea oamenilor şi a colegilor de breaslă, care au pus-o la zid atât pentru atitudinea faţă de fostul soţ, cât şi pentru relaţia amoroasă cu Dani Oţil. Iată însă că Mihaela revine în România: "Pe data de 25 octombrie mă întorc în ţară, pentru a mai deschide câteva magazine cu lucruşoare pentru copii", a declarat ea pentru Click!

Viorel, ex-3rei Sud Est, are restaurant lângă baza de la Kogălniceanu
. Viorel Şipoş, fostul membru al trupe 3rei Sud Est, îi tratează pe militarii americani cu pălincă şi tochitură dobrogeană la restaurantul pe care-l are în localitatea Kogălniceanu, din Constanţa. La "Casa Rustică" obişnuiesc să vină americanii de la baza militară Mihail Kogălniceanu. „Le place la mine la restaurant pentru că totul este tradiţional. Cel mai des comandă platoul casei, tochitură dobrogeană, pastramă de oaie, pălincă şi vin la carafă. Ca desert, le plac papanaşii şi clătitele", a povestit Viorel Şipoş pentru Click!.

Mariana Roşca, regină în Liban. Mariana Roşca, blonda care i-a sucit minţile lui Irinel Columbeanu într-un club de noapte din Bucureşti, nu e tocmai o femeie “nerealizată şi frustrată”, aşa cum a lăsat să se înţeleagă soţia milionarului de la Izvorani, într-un interviu acordat recent. Dimpotrivă, frumoasa ieşeancă e chiar mai bogată ca Iri. Ea locuieşte împreună cu logodnicul ei în Liban, într-o casă de 1,5 milioane de dolari şi e patroana celei mai importante agenţii imobiliare din statul arab, scrie Libertatea.

A divorţat pentru că Mihai îi mânca toţi banii. Ioan Bimbirel o acuză pe fiica sa, Nicola, că a lăsat sute de mii de euro pe mâna fostului soţ. În 20 de ani, tatăl cântăreţei nu a primit de la aceasta decât câte un milion, de buzunar, în două-trei rânduri, cu toate că ea a avut grijă ca bătrânul să ştie ce sume învârte şi ce oportunităţi are, scrie CanCan.

Fetele care au petrecut cu «Briliantul»: "Am fost ameninţate"
. Cristina Ţintilă şi Alina Ghidarcea, cele două fete care i-au ţinut companie pană la 3 dimineaţa, în noaptea de marţi spre miercuri, decarului naţionalei şi prietenilor săi, nu au avut o viaţă prea uşoară după ce au dezvăluit povestea. Cele două fete au primit multe telefoane de ameninţare din partea unor autoproclamaţi prieteni ai fotbalistului, scrie Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite