Mihaela, de la Monte Carlo, în vila lui Elan!- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela, de la Monte Carlo, în vila lui Elan!- Revista presei mondene
Mihaela, de la Monte Carlo, în vila lui Elan!- Revista presei mondene

Presa mondenă de azi scrie despre Mihaela care s-a întors vineri în ţară şi şi-a petrecut timpul în compania fostului soţ, Mantea şi Budi sunt condamnate la duel sau Adrian Minune povesteşte despre copilăria lui şi prima iubire de la 6 ani. Printre alte subiecte, Marina Dina a început să ţipe când s-a văzut urmărită de un admirator, iar Gabi Cristea are puteri paranormale.

Mihaela, de la Monte Carlo, în vila lui Elan! Relaţia dintre Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu este istorie. Cel puţin, aşa susţin apropiaţii cuplului. Zvonurile par să fie întărite chiar de programul din ultimele zile ale Mihaelei. Diva s-a întors vineri în România şi şi-a petrecut aproape tot timpul cu fostul soţ, Elan Schwartzenberg, scrie Click!.

Război între Mantea şi Budi! Cele mai sexy vedete stau cam prost la capitolul dans. Vineri seara, la prima ediţie din noul sezon "Dansez pentru tine", Tania Budi şi Andreea Mantea au fost condamnate la duel, iar Monica Columbeanu s-a salvat "la mustaţă", scrie Click!.

Adrian Minune a avut prima iubită la 6 ani
. Adrian Minune (35 de ani), pe numele său real Adrian Simionescu, vorbeşte foarte rar despre copilăria lui. Bogat şi celebru, manelistul care a ajuns un adevărat etalon pentru cei din branşa lui nu prea mai are timp să-şi amintească despre sărăcia în care a trăit în primii ani ai vieţii. Libertatea scrie că Adi s-a îndrăgostit prima dată la 6 ani: "Nu-mi aduc aminte decât că Elena avea aceeaşi vârstă ca şi mine şi era foarte geloasă. La un moment dat, m-a pupat pe obraz, ceea ce însemna că suntem împreună. Am revăzut-o la un spectacol, acum e măritată, are copii, mă bucur pentru ea", spune, amuzat, Adrian.

Marina Dina nu-şi poate controla reacţiile. Blonda a început să ţipe ca din gură de şarpe când a remarcat că este urmărită de un admirator insistent. Asistenta lui Mihai Morar a reuşit să transforme o seară tihnită la film într-o scena de groază pentru prietenele ei şi ceilalţi spectatori aflaţi în sală, scrie Cancan.

Gabi Cristea are puteri paranormale. Paranormalul reprezintă un domeniu care fascinează omenirea de multă vreme. Nu doar oamenii simpli au fost adepţii ştiinţelor oculte, ci şi personalităţile, începând de la actori şi terminând cu şefii de stat. Nici vedetele din România nu fac excepţie, printre ele numărându-se câteva au aptitudini deosebite. Gabriela Cristea a descoperit, cu mai mulţi ani în urmă, că poate vedea aura energetică a oamenilor, scrie Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite