Mihaela cu Elan, împreună la Monte Carlo - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela cu Elan, împreună la Monte Carlo - Revista presei mondene
Mihaela cu Elan, împreună la Monte Carlo - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre plecarea Mihaelei Rădulescu la Monte Carlo, plecarea Gabrielei Vrânceanu Firea de la Observator sau metodele la care apelează Daniela Gyorfi pentru a face un copil. Printre alte subiecte, Zăvoranu a cerut 20.000 euro pe lună, iar Carmen Electra, Paris Hilton şi Whitney Houston sunt cele trei staruri internaţionale care se vor afla pe litoralul românesc în această vară.

Mihaela cu Elan, împreună la Monte Carlo. Dani, a fost surprins, sâmbătă, de fotoreporterii Click!, jucând fotbal pe plaja din staţiunea Mamaia, alături de colegul lui Răzvan Simon. Dani pare că s-a resemnat în privinţa hotărârii iubite lui, Mihaela Rădulescu, de a se muta la Monte Carlo, pe perioadă nedeterminată. Deşi s-a zvonit că Mihaela a plecat la Monte Carlo doar cu fiul ei, Ayan, surse apropiate vedetei tv au mărturisit că, în acelaşi avion a călătorit şi fostul său soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Gabi Firea renunţă la ştirile de la Observator.  Vedeta Antena 1 se vede nevoită să se retragă de la pupitrul ştirilor, noua sa numire, în funcţia de director general al companiei Intact Advertising, răpindu-i foarte mult timp: “Noul job presupune deplasări în ţară şi în străinătate aşa că nu mai pot continua să prezint şi Observatorul. Nu renunţ însă la emisiunea Ştirea Zilei şi nici la Săptămâna financiară”, a declarat Gabriela Vrânceanu Firea, scrie Click.

Györfi apelează la fertilizarea in vitro. La mai bine de jumătate de an de când a pierdut o sarcină, Daniela Gyorfi vrea să rămană din nou gravidă. Şi nu cu oricine, ci cu George Tal, cel de care s-a despărţit în luna februarie a acestui an şi cu care s-a împăcat recent. Cei doi vor recurge la fertilizare in vitro pentru a avea un urmaş. După ce la sfârşitul anului trecut Daniela Györfi a pierdut o sarcină de două luni, iată că artista nu a renunţat la ideea de a avea un copil, anunţă Libertatea.

Zăvoranu a cerut 20.000 euro pe lună.
Vedeta a bătut palma cu postul din Băneasa pentru o emisiune ce va fi difuzată în această vară. Surse din Antenă susţin că Oana a reuşit să obţină aceiaşi bani pe care îi câştiga la Kanal D. Soţia lui Pepe a bătut palma cu Antena 1 pentru o emisiune de vară care se va numi "Acces". În urmă cu câteva săptămâni, hotărâtă să nu-şi renegocieze contractul cu turcii, Oana a demarat negocierile cu Antena 1, relatează Cancan.

Carmen Electra - Show la Mamaia. Carmen Electra, Paris Hilton şi Whitney Houston sunt cele trei staruri internaţionale care se vor afla pe litoralul românesc în această vară. Ele vor fi prezente în weekend-uri în club Bamboo din Mamaia şi vor avea grijă ca atmosfera de acolo să fie incendiară. Una dintre frumuseţile serialului Baywatch, Carmen Electra, precum şi Paris Hilton şi Whitney Houston sunt invitate la Bamboo Mamaia pentru a face atmosferă în clubul de pe litoral, potrivit Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite