Mihaela şi Eva împart acelaşi bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paula Chirilă, Eva de la "Canalul de ştiri", emisiunea matinală a Antenei 1, a acceptat să apară în scurtmetrajul "Nunta", filmul de diplomă al regizorului Deian Cărmăzan. Alături de

Paula Chirilă, Eva de la "Canalul de ştiri", emisiunea matinală a Antenei 1, a acceptat să apară în scurtmetrajul "Nunta", filmul de diplomă al regizorului Deian Cărmăzan.
Alături de Mihaela Rădulescu şi de actorii Adriana Nicolae şi Constantin Drăgănescu, Paula apare în acest scurtmetraj fără să aibă pretenţii financiare. "L-am cunoscut pe Deian în timp ce filmam cu tatăl lui, Ioan Carmazan, la pelicula
Margo
. Deian şi fratele lui faceau parte din echipă, aşa că ne-am împrietenit foarte repede şi uşor. Am răspuns afirmativ imediat ce m-a rugat să accept o apariţie în filmul lui de licenţă. M-am gândit să sprijin tânăra generaţie la fel cum şi eu am fost ajutată, la vremea mea, de alţi actori", spune vedeta emisiunii matinale a postului din Băneasa.
În scurtmetrajul "Nunta", Paula îi dă viaţă personajului Agneta Ciolcan, o tânără elevă a unei şcoli postliceale de croitorie. Agneta este îndrăgostită de personajul interpretat de actorul Constantin Drăgănescu, student în anul întâi, cei doi locuiesc într-un cămin şi au luat decizia să se căsătorească. Planul lor nu se va finaliza pentru că cea mai bună prietenă a Agnetei (personaj interpretat de actriţa Adriana Nicolae, fosta soţie a lui Florin Piersic junior) îl surprinde pe viitorul mire în timpul unei partide de sex cu patroana unui magazin de bijuterii. Rol realizat de Mihaela Rădulescu. "Am filmat patru zile şi pot să spun că ne-am distrat aşa cum nu cred că a mai făcut-o vreodată o echipă de film. Asta nu înseamnă că nu am muncit. Cu Mihaela Rădulescu am filmat doar într-o singură zi şi ne-am înţeles de minune, deşi, în film, ea îmi furase bărbatul", spune Paula.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite