Mihaela Rădulescu: „Am plecat cu trenul şi m-am întors cu Porsche-ul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu (39 de ani) a prezentat „ultima emisiune de televiziune“ din viaţa ei. Acum chiar îşi va petrece duminicile în familie.Show-ul „Duminica în familie“ i-a costat pe contribuabilii nemţeni 20.000 de euro, bani direcţionaţi către promovarea oraşului Piatra Neamţ.

Mai citeşte şi:

Neamţ: Vedetele s-au călcat pe picioare sub Pietricica la emisiunea Răduleascăi
Neamt: Mihaela Rădulescu onorată cu loc de veci
20.000 de euro din bani publici pentru Mihaela Rădulescu
Adio „Duminici în familie“
Mihaela Rădulescu: „Este ultima lună de televiziune din viaţa mea“
Mihaela Rădulescu pleacă din televiziune
Mihaela, dată în judecată pentru „Rădulescu“
Mihaela Rădulescu este audiată de Poliţie
Ayan rămâne la Mihaela


Ultima emisiune a „divei“ originare din Moldova a avut loc în centrul oraşului, lângă turnul lui Ştefan cel Mare, nume rostit de foarte multe ori în timpul emisiunii ca pe un soi de argument al măreţiei moldovenilor.

De aceea, toţi actorii, muzicienii, fotbaliştii, dresorii de câini şi de cai, adică invitaţii Mihaelei, erau originari din Piatra Neamţ.Mihaela Rădulescu şi-a făcut intrarea pe platoul emisiunii într-o caleaşcă, aceasta fiind, se pare, ideea lui Pinalti, primarul oraşului.

Şase costume şi o caleaşcă

Mihaela nu a ezitat, totuşi, să-l întrebe de ce a adus-o cu o caleaşcă, interesându-se dacă nu cumva „a fost o fantezie“ a primarului. Pinalti, care s-a autointitulat „Ştefan cel Tare“, i-a răspuns în stilul tipic: „nu v-am adus cu caleaşca, v-au adus caii“.

De altfel, întreaga emisiune a fost inundată de laude aduse primarului şi Consiliului Judeţean, astfel încât nimeni să nu uite în ce scopuri este realizată ultima emisiune din viaţa prezentatoarei.

Mihaela Rădulescu a schimbat şase ţinute în patru ore, cu un singur scop, conform acesteia: recunoştinţa adusă designerilor care au îmbrăcat-o în ultimii ani printr-o reclamă „discretă“ în direct.

image

Mihaela Rădulescu şi Gheorghe Ştefan (Pinalti), îmbrăţişându-se la ultima emisiune „Duminica în familie“   Foto: CapturĂ Antena 1

Deşi a repetat de numeroase ori că în această emisiune nu este vorba despre ea, telespectatorii au putut să mai afle detalii din viaţa Mihaelei, chiar de la ea. De la cei trei câini ciobăneşti pe care îi deţine până la cartea pe care a scris-o şi pe care urmează să o lanseze. Au fost amintite întâmplări de pe vremea Pro TV-ului, când, de exemplu, i s-a rupt fusta în direct, iar invitatul ei era Ion Ţiriac. „Ţiriac se uita în chiloţii mei, eu în ochii lui“, şi-a amintit ea.  

„Mihaela tare ca piatra“, cetăţean de onoare

Mihaela Rădulescu a spus „adio!“  televiziunii

Presa rea şi în „necunoştinţă de cauză“ a fost deseori adusă în discuţie, chiar dacă subiectul era cu totul altul, dar vedeta a ţinut să le reamintească telespectatorilor cum se retrage din „lupta“ pe care a dus-o şi cum sunt aşteptaţi şi „alţii“ să i se alăture, că ei i „s-a răcit gura“.

Vedeta s-a mai îmbunat la primirea diplomei de Cetăţean de Onoare al oraşului Piatra Neamţ. „Mi-e greu să spun lucruri mari“ şi „nu m-am gândit vreodată că plec cu trenul din Piatra Neamţ şi mă întorc cu Porsche-ul“ au fost genul de replici care au susţinut discursul Mihaelei la ultima ei emisiune.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite