Micul Buddha din Nepal a dispărut din nou în junglă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescentul nepalez de 16 ani, considerat de sute de mii de persoane drept o încarnare a lui Buddha, a dispărut din nou din locul unde medita, fără să mănânce, de mai bine de două luni.

Adolescentul nepalez de 16 ani, considerat de sute de mii de persoane drept o încarnare a lui Buddha, a dispărut din nou din locul unde medita, fără să mănânce, de mai bine de două luni. În anul 2005, Ram Bahadur Bamjon s-a aşezat într-o bună zi sub un copac şi a intrat într-o adâncă stare de meditaţie. Mii de oameni l-au văzut cum stătea nemişcat şi nu mânca absolut nimic. Apoi, a dispărut în junglă. În decembrie anul trecut, el a reapărut şi s-a aşezat în acelaşi loc. Acum a dispărut din nou. Un responsabil al poliţiei din Jijgadh, o localitate nepaleză aflată la 150 kilometri sud-est de capitala Katmandou, a povestit că băiatul a dispărut încă de joi şi, înainte să plece, le-a spus celor prezenţi că se va retrage într-un loc mai potrivit pentru meditaţie.

Începând de a doua zi, adoratorii săi au început să-l caute, dar - spun autorităţile - n-au nicio şansă, întrucât jungla este foarte greu de străpuns.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite