Micky Şpagă s-a întâlnit la tribunal cu Pavalache

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul secretar general al guvernului, şerban Mihăilescu, s-a întâlnit, ieri, la instanţa supremă, cu fostul său subaltern, Fănel Pavalache. Magistraţii trebuiau să înceapă dezbaterile în

Fostul secretar general al guvernului, şerban Mihăilescu, s-a întâlnit, ieri, la instanţa supremă, cu fostul său subaltern, Fănel Pavalache.
Magistraţii trebuiau să înceapă dezbaterile în procesul în care "Micky şpagă" a fost trimis în judecată, fiind acuzat de luare de mită şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în urma unui denunţ formulat de Pavalache, condamnat la şase ani de detenţie pentru corupţie. şerban Mihăilescu a cerut un nou termen pentru a-şi angaja avocat şi pentru pregătirea apărării, instanţa dându-i un răgaz de trei luni în acest sens. La ieşirea din sala de judecată, Mihăilescu a declarat că este nevinovat şi şi-a exprimat convingerea că la finalul procesului va fi achitat. Pavalache a susţinut în denunţ că i-ar fi dat lui şerban Mihăilescu 11 arme de vânătoare - în valoare de aproximativ 260 milioane de lei - pentru a-l păstra în funcţia de consilier. Conform procurorilor DNA, pentru o aparenţă de legalitate, achiziţia armelor s-a făcut pe numele Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi "Cerbul Bucureşti". Preşedintele asociaţiei era Marin Bucur, trimis şi el în judecată pentru complicitate cu Mihăilescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite