Michael Jackson la 50 de ani: sărbătoarea decăderii unui star

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, Regele pop-ului împlineşte 50 de ani. Cu această ocazie, Sony a lansat o compilaţie a celor mai bune melodii ale sale. Fanii au fost liberi să-şi aleagă melodiile preferate Deşi

Astăzi, Regele pop-ului împlineşte 50 de ani. Cu această ocazie, Sony a lansat o compilaţie a celor mai bune melodii ale sale. Fanii au fost liberi să-şi aleagă melodiile preferate

Deşi se anunţă revenirea pe scenă a artistului, situaţia este cel puţin îndoielnică, ţinând cont de ultimele ieşiri în public ale lui Michael Jackson

Un bărbat la vârsta a doua, într-un cărucior cu rotile, îmbrăcat în pijamale, aceasta e apariţia tipică Michael Jackson de câţiva ani încoace. Pielea i se exfoliază, are aerul unui om neputincios şi slăbit, întotdeauna are faţa acoperită cu o mască şi ochelari de soare, pentru a nu întrevedea nimic din ce a mai rămas din Regele pop-ului. Cu toate acestea, casa de discuri îi lansează o compilaţie cu cele mai bune 18 melodii şi se vorbeşte de o revenire a sa pe piaţa muzicală.

Fanii din fiecare ţară au fost liberi să aleagă online cele 18 melodii preferate din cariera artistului, pentru fiecare ţară existând o listă diferită de cântece în funcţie de votul lor. În România, nu a fost anunţată o astfel de lansare. În acest timp, Michael Jackson rămâne în Las Vegas, împreună cu cei trei copii ai săi, izolat de familie şi de restul lumii.

Ciudăţeniile lui Michael

Totul a început cu achiziţionarea parcului de distracţii, sunt de părere apropiaţii artistului. S-a izolat acolo, împreună cu copiii, într-o lume aproape fantastică, de basm. Singur, în toată nebunia lui, a devenit din ce în ce mai bizar şi nimeni din jurul său nu a intervenit. Operaţiile estetice la care s-a supus au fost un strigăt de ajutor, crede Randy Taraborrelly, jurnalistul şi amicul artistului.

Chiar dacă a fost declarat nevinovat la ultimul proces din 2005, în care a fost acuzat de molestarea unui minor, înstrăinarea lui Michael a devenit evidentă, nefiind în stare să-şi revină după umilinţa publică la care a fost supus.

Fostul manager al artistului, Frank Dileo, declara atunci: "Cine crede că o să-şi revină după această umilinţă şi o să se lanseze din nou nu-l cunoaşte pe Michael Jackson".

Cel mai bine vândut artist

Din cauza exceselor financiare, artistul a fost nevoit să vândă celebrul parc de distracţii, Neverland. Totuşi, a refuzat recent o ofertă pentru 20 de spectacole cu un onorariu de un milion de dolari.

Standardele excelenţei la care acesta îşi ridica reprezentaţiile nu mai pot fi atinse acum, mărturisea Michael într-un interviu. Rămâne, cu toate acestea, cel mai bine vândut artist, câştigătorul a 13 Grammy-uri, şi cu o audienţă garantată, dacă are de gând să revină.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite