Michael Flatley şi Lorzii Dansului vin la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii vor descifra tainele dansului în luna lui Cireşar A făcut din dans o artă. Michael Flatley aduce pe 5 iunie la Sala Palatului show-ul care a vrăjit o lume întreagă: The Lord of the

Românii vor descifra tainele dansului în luna lui Cireşar

A făcut din dans o artă. Michael Flatley aduce pe 5 iunie la Sala Palatului show-ul care a vrăjit o lume întreagă: The Lord of the Dance.

Preşedintele american, George Bush, Vladimir Putin, legendarul Nelson Mandela, prinţul Albert de Monaco sunt doar o parte din personalităţile care i-au aplaudat prestaţiile artistice.

Coregraful Michael Flatley a descoperit talente peste tot în lume. În prezent, are două companii de dans în turneu cu Lord of the Dance. Dacă una dintre ele a cucerit SUA, Canada şi America de Sud, cealaltă face vâlvă în Europa şi Asia.

Pe aripile unui vis frumos

Lord of the Dance va avea două reprezentaţii la Bucureşti pe 5 iunie. Celebrii dansatori se vor descătuşa de energie pe scena Sălii Palatului de la ora 16.30 şi de la ora 20.00. Show-ul este organizat de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film Dracula.

Biletele au preţuri cuprinse între 100 şi 350 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. Spectacolul a avut premiera la Dublin, în 1996, şi a fost un succes de casă. În martie 1997, artiştii şi-au demonstrat măiestria şi la ceremonia Premiilor Oscar.

Fanii din România mai iau o singură şansă să îşi vadă preferaţii la lucru. Dacă pentru show-ul de la ora 20.00 s-au epuizat toate biletele, la spectacolul de la ora 16.30 se mai găsesc încă locuri în sală.

Inegalabilul Michael Flatley

A început să ia lecţii de dans la 11 ani, iar câţiva ani mai târziu a câştigat concursul irlandez All-Ireland World Championship. Pentru a fi sigur că nimic nu-i va sta în cale, Flatley şi-a asigurat picioarele pentru 40 milioane de euro. Deşi nu mai dansează, artistul (acum în vârstă de 50 de ani) îi urmează în turnee pe cei care îi duc visul mai departe.

Munca din culise

Michael Flatley a adus în faţa publicului show-uri precum: "Riverdance", "Lord of the Dance", "Feet of Flames" şi "Celtic Tiger".

Spectacolul "Feet of Flames", cu care a pornit în turneu în vara anului 2000, a avut un public de peste 4 milioane de oameni în Europa de Vest.

Michael Flatley lucrează la spectacole alături de o echipă formată din 20 de profesionişti (designeri de platou, de costume, experţi în iluminare şi sonorizare şi coregrafi).

Datorită succesului său fulminant, există şanse ca "Lord of the Dance" să fie prezentat şi pe Broadway.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite