Michael Bolton aduce rockul la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul susţine astăzi, pentru a doua oară în România, un spectacol în a cărui deschidere cântă Paula Seling Michael Bolton revine în România pentru un show care face parte

Cântăreţul susţine astăzi, pentru a doua oară în România, un spectacol în a cărui deschidere cântă Paula Seling

Michael Bolton revine în România pentru un show care face parte dintr-un miniturneu european pentru promovarea celui mai recent album, "Bolton Swings Sinatra".

Spectacolul, care va avea loc la Arena Sportivă "Ion Ţiriac" din Braşov, îl va purta pe artist şi la Bratislava, Istanbul şi Sofia. Show-ul îi este dedicat, aşa cum sugerează şi numele, celebrului cântăreţ american Frank Sinatra şi va începe la Braşov, la ora 21.00.

Cântăreaţa Paula Seling va susţine în deschidere un recital care va începe la ora 20.30 şi va dura 30 de minute. "Am ales Paula Seling deoarece considerăm că este una dintre puţinele voci de la noi din ţară ce corespund unui eveniment live de această talie, dar şi datorită faptului că braşovenii au o legătură de suflet cu cântăreaţa care a câştigat Cerbul de Aur din 2002", a declarat, într-un comunicat de presă, producătorul spectacolului lui Bolton, Eugen Cermac.

Bolton vine la Bucureşti cu "nevasta disperată"

Cântăreţul va fi însoţit la Braşov de către logodnica sa, actriţa Nicollette Sheridan, interpretă în serialul "Neveste disperate", care interpretează o melodie pe albumul său "Bolton Swings Sinatra".

Cei doi se vor relaxa chiar în apartamentul prezidenţial al Hotelului ARO. Cântăreţul, care a cerut să îi fie servite preparate culinare româneşti, vrea neapărat să viziteze Castelul Bran, unde nu a avut timp să ajungă la ultima sa vizită.

Biletele la spectacol au preţuri cuprinse între 40 şi 200 de lei, iar accesul în arenă va fi permis de la ora 18.00, recitalul lui Bolton începând la ora 21.00.

Condiţii ca în Las Vegas pentru spectatorii VIP

O sută de spectatori vor urmări show-ul, aşezaţi la mese, în sectorul VIP Club al arenei sportive "Ion Ţiriac", unde un bilet costă 400 de lei, potrivit organizatorilor.

"Condiţiile vor fi aceleaşi ca la un spectacol din Las Vegas, ocupanţii putând să comande diverse cocktailuri şi aperitive chelnerilor care îi vor servi", au declarat organizatorii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite