"Mi-am recăpătat demnitatea de femeie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adina Postelnicu, cea care este considerată lider al trupei Heaven, împlineşte astăzi 27 de ani. Aniversarea o prinde într-o stare de spirit excelentă, deşi anul trecut a avut parte de un

Adina Postelnicu, cea care este considerată lider al trupei Heaven, împlineşte astăzi 27 de ani. Aniversarea o prinde într-o stare de spirit excelentă, deşi anul trecut a avut parte de un divorţ şi de diferite speculaţii pe seama vieţii sale private. Recent, Adina şi-a comandat un Audi Q7, vişiniu, de 80.000 de euro, visează să realizeze o linie vestimentară pentru păpuşi, fiind fascinată şi la această vârstă de poveşti şi este una dintre puţinele femei care ştiu să fie fericite după ce au pus punct unui mariaj. E drept, succesul în carieră a contat mult…

- Ai avut un an 2006 zbuciumat în viaţa personală, dar bun din punct de vedere profesional. Am dreptate?

- Da, ai dreptate. Din punct de vedere personal, 2006 a fost anul în care am restabilit adevărul şi mi-am recăpătat demnitatea de femeie. Din punct de vedere profesional, a fost extrem de solicitant, dar cu rezultate foarte bune.

- Ce stare sufletească ai acum, de ziua ta? Ai fobia trecerii timpului?

- M-ai prins! Anul ăsta mă simt împlinită. De obicei, de ziua mea am un soi de iritare... tocmai pentru că mi-e frică de bătrâneţe, dar nu de ea ca atare, ci de neputinţa vârstei. Sunt o persoană foarte activă şi mi-e teamă de propriile limite, date de învelişul biologic. Dar anul ăsta sunt fericită. Şi am şi motiv: sunt alături de familie şi de prieteni.

- Se spune că ai o pasiune pentru bijuterii. De unde ţi se trage? Care sunt bijuteriile care te atrag cel mai mult... coliere, inele, cercei?

- Da, este real, am moştenit, cred, pasiunea pentru bijuterii de la mama. Când am împlinit 10 ani, mi-a dăruit un set de bijuterii, inel-medalion-cercei, cu rubine. În timp, mi-am strâns o colecţie impresionantă de seturi, în majoritate cu diamante şi safire. Vezi pe ce mi se duc banii?

- Care este relaţia ta cu presa, având în vedere că ai apărut în reviste de scandal şi s-au speculat pozele făcute alături de managerul tău, Radu Groza?

- Cu presa am o relaţie bună şi spun asta pentru că au fost doar câteva excepţii în care ziariştii au scris prostii. Nu le port pică, dar mă aşteptam să-şi cunoască meseria şi să verifice informaţiile primite. Mi-au pus în cârcă o relaţie extraprofesională cu managerul trupei noastre, Radu Groza, bazându-se pe şuşotitul unei colege de breaslă. A fost jenant, atât pentru mine, care nu amestec lucrurile, din principiu, cât şi pentru Radu Groza, care îşi are viaţa privată departe de lumea showbizului. În timp, lucrurile s-au limpezit, iar adevărul a ieşit la iveală.

- Şi totuşi, cum faci de nu intri în polemici cu ziariştii?

- Sunt genul de persoană dintr-o bucată - chestiune de educaţie - care rezolvă neînţelegerile pe loc. Nu am răgazul ca adevărul să fie descoperit în timp. Este foarte adevărat că m-am lăsat sfătuită de managerul şi
pr-ul Music Management în toate problemele ivite de acest fel, pentru că nu sunt foarte diplomată, ci adesea vehementă.

- Cum priveşti acum căsnicia ta încheiată anul trecut? Ca pe un eşec sau ca pe o binefacere?

- Ca pe o experienţă de viaţă.

- Care este programul trupei Heaven pe anul acesta?

- Pe 2007 avem în plan: trei clipuri, un nou album, cel puţin două concerte unplugged în Bucureşti şi foarte multe concerte în ţară. Va fi o nouă etapă Heaven.

- Ştii că stârniţi multe invidii datorită succesului fulminant pe care l-aţi avut după înfiinţare? Cum priveşti acest lucru...?

- Într-un fel, în felul acela înţelept, mă bucură, pentru că asta înseamnă că existăm şi că avem un cuvânt de spus în domeniu. Pe de altă parte, lăsând orice înţelepciune la o parte, invidia mi se pare o chestiune izvorâtă din neputinţă şi frustrare şi nu am cum să simt nimic altceva pentru aceşti oameni decât milă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite