Mezinul "singur acasă", vedetă de serial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fratele mai mic al actorului McCaulay Caulkin, Kieran Culkin, va juca într-un serial pentru adolescenţi, "DayDream Nation". Michael Goldbach, regizorul care va realiza serialul, a anunţat în

Fratele mai mic al actorului McCaulay Caulkin, Kieran Culkin, va juca într-un serial pentru adolescenţi, "DayDream Nation".

Michael Goldbach, regizorul care va realiza serialul, a anunţat în "Variety" că personajul principal feminin va fi interpretat de Hayden Panettiere, vedeta serialului de mare succes la americani, "Hero".


Regizorul Michael Golbach a declarat că subiectul serialului este similar cu cel al lui "Juno", film nominalizat la Oscar şi care a avut premiera săptămâna trecută pe ecranele noastre (o adolescentă însărcinată este confruntată cu problema de a găsi o pereche de părinţi adoptivi pentru copilul care urmează să se nască).

Kieran Culkin (în vârstă de 17 ani) va juca rolul iubitului fetei, şi viitor tată al copilului. Serialul beneficiază de un buget de 10 milioane de dolari. Filmările sunt prevăzute să înceapă la mijlocul lunii iunie. Asta dacă nu cumva - pare cunoscut, nu? - scenariştii n-o vor pune din nou de o mică grevă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite