Meteo: Vremea se va răci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În nord-vestul, în centrul şi în sud-estul continentului se va menţine activă o vastă arie depresionară cu mai multe nuclee ciclonice, deasupra căreia se va afla o masă de aer mai rece.

La nivelul solului, aceasta este blocată de câmpuri de presiune ridicată în sud-vest şi în estul extrem. În ţara noastră, presiunea va scădea, iar ciclonul mediteraneean din zona Mării Adriatice, în deplasare spre est, va aduce aer mai umed.

Aşa că precipitaţiile vor cuprinde toată ţara. În Banat, în Oltenia şi în Muntenia, precipitaţiile se vor transforma în ninsoare. În Transilvania, în Moldova, în Crişana şi în Maramureş va ninge, iar în Dobrogea va predomina ploaia. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 20 de litri pe metru pătrat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 7 grade.

Mâine

Vremea va continua să se răcească. Va ninge în sudul şi în estul ţării şi, local, în centru. Pe litoral, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ploaie. Vântul va prezenta intensificări în Oltenia, în Muntenia, în Dobrogea şi în sudul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 şi 6 grade.

Poimâine

Vremea va fi rece, iar cerul, mai mult noros. Temporar, va ninge în sudul şi în estul ţării şi, pe arii mai restrânse, în restul teritoriului. Dimineaţa, în vestul şi în centrul ţării, local, se va produce ceaţă, asociată cu chiciură. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 şi 3 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite