Meteo: Vremea se încălzeşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Presiunea atmosferică va scădea în cea mai mare parte a continentului, îndeosebi în vest şi în centru, unde se va extinde depresiunea nord-atlantică, cu nuclei activi în sud-vestul Peninsulei Scandinave, în vestul Peninsulei Iberice şi în zona Germaniei.

Excepţie face estul extrem. În zona geografică a ţării noastre, presiunea va scădea mai mult în interiorul arcului carpatic şi mai puţin în exteriorul acestuia, precum şi în Peninsula Balcanică. Circulaţia sudică va aduce masă de aer mai cald, dar şi mai mulţi nori. Aşa că în vestul, nord-vestul şi în centrul ţării, cerul va fi mai mult noros şi, îndeosebi ziua, local, vor cădea precipitaţii slabe, mixte. Dar în zonele joase din sud şi din est se va produce ceaţă, care, izolat, va persista sau va fi asociată cu chiciură şi cu fulguială. Maximele vor fi cuprinse între -3 şi 5 grade.

Mâine

Vremea va continua să se încălzească în majoritatea zonelor ţării. Cerul va fi temporar noros şi, pe arii restrânse din nordul şi din centrul ţării, vor cădea precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 8 grade.

Poimâine

Vremea va fi caldă pentru această dată, îndeosebi în vestul ţării, la deal şi la munte. Local în sud şi în est şi izolat în celelalte zone, se va produce ceaţă asociată cu burniţă şi vor fi condiţii de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade.


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite