Meteo: Vreme schimbătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică va creşte în cea mai mare parte a continentului, mai accentuat în sud-vest, sud şi în centru, iar depresiunea islandeză se va retrage treptat în zona ei de origine.

Nucleul ciclonic al zilelor trecute se va menţine în nord-vestul Mării Negre, cu tendinţa de a retrograda. La noi, presiunea va fi ridicată în zonele din interiorul arcului carpatic şi mai scăzută în exteriorul acestuia.

Aşa că, vremea va fi în general frumoasă ziua,iar cerul variabil va prezenta înnorări mai accentuate spre seară şi la noapte, la început în estul şi în sud-estul ţării, apoi şi în nord şi în centru, unde local va ploua. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă. Vântul va prezenta intensificări susţinute în Moldova, Bărăgan, Dobrogea şi la munte. Maximele vor fi cuprinse între 18 şi 28 de grade.

MÂINE

Vremea va fi în general instabilă la munte, în estul, nordul şi în centrul ţării, unde va ploua pe arii extinse. Ploile, mai ales cu caracter de aversă, vor fi însoţite de descărcări electrice, vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă pot fi mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 27 de grade.

POIMÂINE

Vremea se va menţine în general instabilă. Cerul va prezenta temporar înnorări mai accentuate şi va ploua pe arii relativ extinse. Ploile vor fi însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi în nord, centru şi în est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite