Meteo: Vreme rece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică va fi scăzută în cea mai mare parte a continentului, cu centrii barici în zona arhipelagului britanic, în centrul şi în nordul Câmpiei Ruse, dar şi în Insulele Azore.

În sud-vestul şi în centrul continentului, precum şi în Peninsula Scandinavică, presiunea este ridicată. În zona ţării noastre, ciclonul mediteraneean, care a determinat ninsorile de ieri, va fi în zona Podişului Anatoliei şi în bazinul estic al Mării Negre.

După ninsoarea căzută, în condiţiile creşterii presiunii şi a cerului variabil, vremea va fi rece, geroasă noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Ceva mai noros va fi în sud şi în vest, unde, numai izolat, va fulgui. Vântul va sufla slab până la moderat. Maximele vor fi cuprinse între -9 şi 1 grad, iar minimele, între -16 şi -6 grade, mai scăzute în depresiuni, sub -20 de grade.

Mâine

Vremea se va menţine rece, geroasă noaptea şi dimineaţa, cu temperaturi maxime cuprinse, în general, între -8 şi 0 grade, şi minime între -15 şi -5 grade. Cerul va fi variabil, dar în zonele joase, mai ales din sudul şi din estul ţării, local, se va produce ceaţă, asociată cu depunere de chiciură sau cu fulguială.

Poimâine

Vremea se va încălzi uşor, îndeosebi la deal şi la munte. Cerul va fi variabil, dar în zonele joase, mai ales din sudul şi din estul ţării, local, se va produce ceaţă. Vântul va prezenta unele intensificări la munte. Maximele vor fi cuprinse între -5 şi 5 grade, iar minimele, între -10 şi 0 grade, mai scăzute în depresiuni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite