Meteo: Vreme răcoroasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică va continua să scadă în vestul şi în centrul continentului, unde se va extinde depresiunea islandeză, dar şi în nordul Mării Baltice, în timp ce în estul Câmpiei Ruse şi în bazinul Mării Mediterane se va menţine ridicată.

În zona ţării noastre, presiunea nu va suferi modificări importante, dar frontul atmosferic al zilei de ieri se va deplasa foarte repede spre sud-est. În spatele acestuia a pătruns o masă de aer mai rece continental-polar. Aşa că vremea va fi în general instabilă în jumătatea de sud-est a ţării, unde se va şi răci.

Aici, cerul va prezenta înnorări accentuate şi va ploua pe arii extinse. Ploile vor fi însoţite de intensificări ale vântului, iar pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 30 de litri pe metru pătrat. În restul teritoriului va ploua izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 29 de grade.

Mâine

Vremea va fi răcoroasă, cu temperaturi maxime cuprinse între 20 şi 28 de grade. Cerul variabil va prezenta temporar înnorări mai accentuate ziua în sud-est şi va ploua pe arii extinse în Dobrogea, local în Muntenia şi sudul Moldovei şi izolat în Oltenia. Vântul va sufla mai tare în Dobrogea, sudul Moldovei şi Bărăgan.

Poimâine

Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării. Cerul variabil va prezenta înnorări ceva mai accentuate ziua la munte şi în nordul ţării, unde izolat şi trecător va ploua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 29 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite