Meteo: Vreme răcoroasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
AZI
AZI

Restrânsă în suprafaţă, dar foarte activă, depresiunea islandeză se va menţine în nord-vest. În restul continentului, presiunea va creşte, îndeosebi în sud-vest şi în centru, dar şi în sud, unde vremea va fi predominant frumoasă.

Frontul atmosferic al zilei de ieri, care aparţine unei depresiuni din nordul Mării Negre, va determina evoluţia vremii în sud-estul continentului. La noi, presiunea va continua să crească, iar circulaţia va deveni tot mai nordică şi va aduce masă de aer continental-polar. Aşa că vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a ţării, îndeosebi la noapte.

Cerul va fi variabil şi va prezenta temporar înnorări mai accentuate la munte şi în jumătatea de est a ţării, unde va ploua pe arii restrânse. În rest, va ploua cu totul izolat. Maximele vor fi cuprinse între 18 şi 28 de grade.

MÂINE

Ziua, vremea va fi în general frumoasă. Spre seară şi noaptea, nebulozitatea se va accentua în Moldova, Dobrogea şi în estul Munteniei, unde va ploua pe arii extinse. Vor fi şi condiţii de grindină. Vântul moderat va prezenta intensificări în est, în centru şi la munte. Maximele vor fi cuprinse între 19 şi 28 de grade.

POIMÂINE

Vremea va fi instabilă în estul, centrul, nordul ţării şi la munte, unde va ploua pe arii extinse. Ploile, mai ales cu caracter de aversă, vor fi însoţite de descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor fi mai însemnate. În restul teritoriului va ploua izolat. Maximele vor fi cuprinse între 17 şi 27 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite