Meteo: Vreme predominant frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmos­ferică va continua să scadă uşor în vestul şi în centrul continentului, unde sisteme frontale vor face ca vremea să fie în general instabilă, dar va creşte în rest, îndeosebi în nord şi est.

La noi, presiunea nu va suferi modificări importante, dar un front din Europa Centrală se va apropia treptat. Circulaţia va fi în general slabă, iar numărul mare al orelor de insolaţie se va resimţi în sud.

Astfel, frontul amintit va aduce nebulozitate mai accentuată în vestul, în nordul şi în centrul ţării, unde va ploua local, iar vântul se va intensifica trecător. În rest, vremea va fi predominant frumoasă şi călduroasă, posibil cu ploaie, izolat, la noapte. Maximele vor fi cuprinse între 24 de grade, în Maramureş, şi 34 de grade, în Lunca Dunării.

Mâine

Vremea va fi în general instabilă la munte, în centrul şi în estul ţării, unde cerul va prezenta înnorări mai accentuate şi local va ploua. În rest, cerul va fi variabil şi va ploua pe arii mai restrânse după-amiaza. Vântul va sufla mai puternic la munte şi în est. Maximele vor fi cuprinse între 22 şi 32 de grade.

Poimâine

Vremea va fi predominant frumoasă, cu cerul variabil, mai mult senin. Înnorări ceva mai accentuate vor fi după-amiaza, la munte şi în sudul ţării, unde va ploua slab şi izolat. Vântul va prezenta unele intensificări, în Moldova şi Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 31 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite