Meteo: Vreme ploioasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperaturile miercuri
Temperaturile miercuri

Depresiunea islandeză, foarte mult extinsă în suprafaţă, ocupă cea mai mare parte a continentului.

Aceasta determină vremea instabilă, îndeosebi în Europa Vestică, Centrală şi de Sud-Est. Pe o circulaţie rapidă, o succesiune de fronturi traversează continentul de la vest la est.

La noi, presiunea nu va suferi modificări importante, aşa că vremea se va menţine închisă. Ziua va ploua pe arii restrânse în sud şi în sud-est, iar după-amiază şi la noapte vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi, trecător, ninsoare în vestul, în centrul şi în nordul ţării, unde vor fi şi condiţii de polei.

La munte va ninge. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 15 litri pe metru pătrat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade.

Mâine

Cerul va fi mai mult noros în vestul, în centrul şi în nordul ţării, unde, local, vor cădea precipitaţii slabe şi vor fi condiţii de polei. La munte va ninge. În restul teritoriului, mai ales în sud-est, va ploua pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 9 grade.    

Poimâine

Cerul, variabil, va fi ceva mai noros, mai ales noaptea, în vestul şi în nord-vestul ţării, unde, pe arii restrânse, vor cădea precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie şi vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla tare la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite