Meteo: Vreme normală de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperaturile astăzi
Temperaturile astăzi

Presiunea atmosferică va continua să scadă în nord-estul Oceanului Atlantic, unde este extinsă depresiunea islandeză, din care s-a desprins un nucleu foarte puternic în vestul Arhipelagului Britanic.

Pe unul dintre fronturile ei, în zona Golfului Genovei, s-a generat un ciclon mediteraneean care se deplasează foarte încet din cauza presiunii ridicate din est, constituit ca un baraj. La noi, presiunea, la valori mai ridicate decât media multianuală, va fi mai mare în exteriorul arcului carpatic.

În aceste condiţii, vremea va fi în general frumoasă, dar rece noaptea şi dimineaţa. Cerul, variabil, mai mult senin la munte, va fi ceva mai noros în Dobrogea. Vântul, în general slab, va prezenta unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade. 

Mâine

Vremea va fi predominant frumoasă, dar rece noaptea şi dimineaţa. Cerul, variabil, mai mult senin în zona înaltă de munte, va fi mai noros în Dobrogea. Dimineaţa se va produce ceaţă în depresiuni, pe văile munţilor şi în zonele joase din restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 17 grade.

Poimâine

Vremea se va menţine predominant frumoasă, dar rece noaptea şi dimineaţa. Cerul va fi mai mult senin, ceva mai noros în Dobrogea, dar dimineaţa cu ceaţă în depresiuni, pe văile râurilor de munte şi în restul teritoriului. Vântul va sufla slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 16 grade.



Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite