Meteo: Vreme instabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică va continua să scadă în nord-vestul continentului, inclusiv în zona ţărilor baltice, unde este activă depresiunea islandeză.

O serie de fronturi atmosferice va determina o vreme puternic instabilă. În sud, în sud-vest şi în centru, presiunea se menţine ridicată. La noi, după o scădere bruscă la trecerea unui front, presiunea va creşte, dar va pătrunde o masă de aer continental-polar.

Astfel, vremea va fi instabilă şi se va răci accentuat. Mai ales ziua va ploua pe arii extinse în Maramureş, în Transilvania, în Moldova, în Muntenia şi în Dobrogea, precum şi local în Crişana. Ploile, mai ales cu caracter de aversă, vor fi însoţite de descărcări electrice şi de intensificări ale vântului. Maximele se vor situa între 17 şi 27 de grade.

Mâine

Vremea va fi răcoroasă, mai ales noaptea. Cerul va fi ceva mai noros în jumătatea de est a ţării, unde va ploua, în special cu caracter de aversă, pe arii restrânse. De asemenea, se vor semnala descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 27 de grade.

Poimâine

Vremea va fi în general instabilă  în estul ţării, unde vor fi temporar înnorări mai accentuate şi va ploua pe arii relativ extinse. În rest va ploua izolat. Ploile, mai ales cu caracter de aversă, vor fi însoţite de descărcări electrice. Maximele vor fi cuprinse între 17 şi 27 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite