Meteo: Vreme instabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
AZI
AZI

Presiunea atmosferică va scădea în vestul continentului şi, ca urmare, din depresiunea islandeză se va izola, mai la sud, un nucleu ciclonic foarte puternic.

În nord, presiunea se menţine ridicată, iar în sud, peste Marea Mediterană, va creşte. În zona geografică a ţării noastre, presiunea nu va suferi modificări importante, se va menţine la valori mai scăzute decât mediile multianuale, circulaţia va fi predominant nordică, iar la înălţime se va menţine aerul rece.

În aceste condiţii, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta temporar înnorări accentuate şi va ploua local, mai ales cu caracter de aversă. Ploile vor fi însoţite de descărcări electrice şi vor fi condiţii de grindină. Maximele vor fi cuprinse între 18 şi 28 de grade.

Mâine

Vremea se va menţine instabilă. Cerul va fi temporar noros şi, local, îndeosebi la munte, în sudul şi în centrul ţării, va ploua cu caracter de aversă. Ploile vor fi însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Maximele vor fi cuprinse între 20 şi 28 de grade.

Poimâine

Cerul va fi temporar noros şi va ploua local, mai ales cu caracter de aversă, la munte, în sudul, în centrul şi în estul ţării, precum şi izolat în restul teritoriului. Ploile vor fi însoţite de descărcări electrice şi vor fi condiţii de grindină. Maximele vor fi cuprinse între 20 şi 29 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite