Meteo: Vreme în răcire în est şi în sud-est

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică se va menţine ridicată în nord-vestul şi în sud-vestul continentului, precum şi în bazinul estic al Mării Mediterane, iar nucleul mobil de presiune ridicată din Europa Centrală se va deplasa foarte repede spre sudul Câmpiei Ruse.

Dar în nord, până în zona ţărilor baltice, şi în nord-vestul Mării Mediterane presiunea va scădea, iar un front atmosferic orientat vest-est, din Franţa până în nordul Mării Caspice, va coborî latitudinal. La noi, circulaţia va deveni nordică, iar vremea se va răci, mai accentuat în est şi în sud-est. Ziua va ploua, mai ales cu caracter de aversă, local, în jumătatea de sud a ţării, iar noaptea, mai frecvent în nord-vest. Maximele vor fi cuprinse între 1 grad în nordul Moldovei şi 19 grade în Oltenia.

Mâine

Temperaturile maxime cuprinse între 7 şi 17 grade şi cele minime situate între 1 şi 9 grade vor caracteriza o zi normală de primăvară. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii relativ extinse în vest, nord şi în centru, unde cantităţile de apă pot fi mai însemnate.

Poimâine

Cerul va fi variabil, mai mult noros în centrul şi în sudul ţării, unde, mai ales ziua, va ploua local. Vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa, în zonele joase, îndeosebi din vestul ţării, izolat se va produce ceaţă. Maximele vor fi cuprinse între 9 şi
17 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite