Meteo: Vreme în răcire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperaturile astăzi
Temperaturile astăzi

Presiunea atmosferică se menţine scăzută în nord-vestul şi în nordul continentului. La adăpostul sudic al Munţilor Alpi s-a generat un ciclon în deplasare uşoară spre est. În restul continentului presiunea este ridicată.

Ţara noastră se află la zona de contact între brâul de presiune ridicată din Câmpia Rusă şi ciclonul mediteraneean, iar un front uneşte acest ciclon cu o zonă depresionară din nordul Munţilor Ural, situaţie în care vremea se va răci în vestul, centrul şi în nordul ţării, unde cerul va fi mai mult noros şi local va ploua.

În Carpaţii Orientali, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi de ninsoare. În restul teritoriului va ploua izolat la noapte. Temperaturile maxime, vor fi cuprinse între 6 şi 16 grade, mai ridicate în sud, până la 20 de grade.  

Mâine

Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată, iar cerul va fi mai mult noros şi pe arii restrânse va ploua slab, mai ales în sudul şi în estul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa, în zonele joase şi pe văi se va produce ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade.

Poimâine

Cerul va fi temporar noros şi va ploua pe arii restrânse, îndeosebi în sudul ţării. Vântul va sufla slab, iar dimineaţa, în zonele joase şi pe văi, local, se va produce ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade, iar cele minime între 1 şi 9 grade, mai scăzute în depresiuni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite