Meteo: Vreme în general frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică se va menţine scăzută în vestul şi în centrul continentului, unde vremea va fi instabilă, şi relativ ridicată în rest, îndeosebi în nord şi în nord-est.

În zona geografică a ţării noastre presiunea va scădea uşor, circulaţia slabă va fi predominant nordică, iar nebulozitatea din Europa Centrală se va apropia treptat. În aceste condiţii, vremea va fi în general frumoasă, iar orele multe de insolaţie vor contribui la o încălzire uşoară.

Cerul variabil, mai mult senin, va prezenta temporar înnorări mai accentuate la munte, în nord-vest şi în centrul ţării, unde izolat şi trecător va ploua slab. Vântul va mai prezenta intensificări pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 32 de grade Celsius.

Mâine



Vreme uşor instabilă. Presiunea atmosferică va continua să scadă în vestul şi în centrul continentului, astfel că depresiunea islandeză se va extinde tot mai mult pe uscat, dar va continua să crească în nord şi nord-est. În zona geografică a ţării noastre, presiunea va scădea uşor, iar circulaţia aerului, în general slabă, se va menţine predominant nordică.

În această configuraţie barică vremea va fi uşor instabilă. Cerul variabil va prezenta înnorări mai accentuate după-amiaza şi la începutul nopţii când, pe arii restrânse, îndeosebi în zona de munte, trecător va ploua uşor. Vântul, în general slab, va sufla moderat în vestul ţării, pe litoral şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade Celsius, cu valorile cele mai ridicate în sud.

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite