Meteo: Vreme frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperaturile miercuri
Temperaturile miercuri

Depresiunea islandeză din care s-a desprins un nucleu coborât mult în latitudine este foarte extinsă în nord-estul Oceanului Atlantic, dar și în vestul Mării Mediterane.

În centrul continentului și în zona Peninsulei Scandinavice, presiunea va crește, în timp ce în est va scădea, configuraţia aceasta care va intensifica circulaţia nordică polară, care va aduce în zilele următoare o masă de aer mai rece, până în Podișul Anatoliei.

La noi, vremea va fi în general frumoasă, iar presiunea nu va suferi modificări. Cerul variabil, va fi ceva mai noros în estul ţării, unde, mai ales noaptea, vor cădea precipitaţii slabe mixte. Vântul va prezenta unele intensificări în Moldova, Bărăgan, Dobrogea și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade.

Mâine

Vremea se va răci accentuat, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, iar cele minime vor varia, între -6 și 4 grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi temporar noros, la munte vor cădea precipitaţii mixte și va ploua în sudul şi în estul ţării.

Poimâine

Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul variabil va fi ceva mai noros în zonele extracarpatice și la munte, unde izolat va fulgui. Vântul va prezenta unele intensificări în Dobrogea, Bărăgan și Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 10 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite