Meteo: Vreme frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică se va menţine ridicată în nord-estul Oceanului Atlantic şi în sud-estul continentului, va creşte în zona Peninsulei Scandinave şi va scădea în sud-vest, inclusiv în vestul Mării Mediterane.

Depresiunea din Marea Baltică, în stingere treptată, se va deplasa foarte repede până la Munţii Urali. Zona ţării noastre se menţine în câmp de presiune ridicată, iar circulaţia sudică va aduce tot aer cald. În aceste condiţii, se va menţine vremea de primăvară, mult mai caldă decât în mod normal la această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 12 şi 22 de grade şi minime, între 2 şi 12 grade, uşor mai scăzute în depresiuni. Cerul va prezenta înnorări trecătoare, dar numai izolat va ploua, îndeosebi la munte.

Mâine

Chiar dacă în nord-est temperatura va scădea uşor, vremea va fi deosebit de caldă, cu valori maxime cuprinse între 10 grade în nordul Moldovei şi 22 de grade în Lunca Dunării. Ziua va ploua în jumătatea de nord a Moldovei, iar începând de seara şi în Banat şi în Oltenia.

Poimâine

Vremea se va răci îndeo-sebi în exteriorul arcului carpatic. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua în toată ţara. Ploile vor avea şi caracter de aversă şi pot fi însoţite de descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 16 grade, mai scăzute în Moldova.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite