Meteo: Vreme deosebit de rece

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperaturile astăzi
Temperaturile astăzi

Presiunea atmosferică va scădea în cea mai mare parte a continentului, mai accentuat în nord-vest şi în centru.

Totodată, în bazinul vestic al Mării Negre se menţine ciclonul de origine mediteraneeană, în timp ce în sud-vest şi în sud, presiunea este ridicată. Ţara noastră se află mai mult sub influenţa zonei depresionare din Marea Neagră, situaţie în care vremea se menţine deosebit de rece noaptea şi dimineaţa, cu temperaturi minime cuprinse între -6 şi 4 grade, cu brumă pe arii relativ extinse.

Cerul, mai mult senin, se va menţine noros în  sud-est, unde va ploua. Vântul va mai prezenta intensificări cu viteze de până la 70 de kilometri pe oră. În Dobrogea, izolat, cantităţile de apă vor depăşi 20 de litri pe metru pătrat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade.

Mâine

Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi. Cerul, variabil, mai mult senin, va fi ceva mai noros spre sfârşitul nopţii în nord-vest, unde vor fi condiţii ca, izolat, să plouă slab. Vântul, slab în zonele intracarpatice, va sufla moderat în sud-est şi mai tare la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 19 grade.    

Poimâine

Vremea se va menţine predominant frumoasă, izolat cu ceaţă dimineaţa în zonele joase şi pe văi, dar va continua să se încălzească. Cerul, variabil, va fi ceva mai noros în vestul şi în nord-vestul ţării, unde, izolat, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 21 de grade.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite