Meteo: Vreme caniculară după amiază

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

 În vestul continentului, Depresiunea Islandeză nu este extinsă foarte mult în suprafaţă, dar este activă şi coborâtă latitudinal în nord-vest, unde prin fronturile sale determină vremea instabilă din Europa Atlantică şi Centrală .

În restul continentului, presiunea se menţine ridicată, în jumătatea nordică. La înălţimea de 1.500 şi 2.000 de metri, în sudul şi sud-estul continentului, există masă de aer cald de origine tropicală, venită dinspre nordul Africii. La  noi, vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiază, când starea de disconfort termic va fi accentuată în marea majoritate a zonelor ţării. Cerul mai mult senin va deveni variabil după-amiază în zona de munte şi în sud-estul ţării, unde izolat va ploua slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 şi 38 de grade.

Mâine. Vremea se menţine caniculară după-amiază în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi maxime cuprinse între 28 şi 38 de grade, când starea de disconfort termic va fi accentuată. Cerul, mai mult senin, cu soare arzător, va deveni variabil după-amiaza şi noaptea, când trecător va ploua, în zona de munte şi în sud-est.

Poimâine. Vremea se va menţine caniculară după-amiază în cea mai mare parte a ţării, iar starea de disconfort termic va fi din ce în ce mai accentuată. Cerul va fi variabil şi mai noros după-amiaza, iar seara va ploua la munte, în sud şi sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între  30 şi 37 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite