Meteo: Vreme călduroasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică va continua să scadă în nord-vestul, în centrul şi în nordul continentului, unde se va extinde depresiunea islandeză, iar în Europa Centrală este activ un front de ploi.

În rest, presiunea se va menţine relativ ridicată. La noi, presiunea va scădea uşor, iar circulaţia se va menţine sudică în exteriorul arcului carpatic, dar frontul atmosferic amintit se va apropia, astfel că vremea va fi instabilă în vestul, în centrul şi în nordul ţării, unde vor fi înnorări accentuate şi va ploua pe arii relativ extinse.

Ploile vor fi însoţite de intensificări ale vântului, care pot lua aspect de vijelie. În rest, vremea se va menţine călduroasă şi va ploua numai pe arii restrânse, la noapte. Maximele vor fi cuprinse între 21 de grade, în Dealurile de Vest, şi 35 de grade, în Bărăgan.

Mâine

Vremea va fi în general instabilă, dar şi răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va prezenta temporar înnorări mai accentuate şi va ploua pe arii relativ extinse, în centrul, în estul şi în sudul ţării şi local în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 29 de grade.

Poimâine

Vremea va fi răcoroasă, cu temperaturi maxime cuprinse între 19 şi 27 de grade. Cerul, variabil, va prezenta înnorări mai accentuate, îndeosebi ziua, în est, în sud-est şi la munte, unde va ploua local. În rest, va ploua izolat. Vântul va sufla mai tare în Moldova, în Bărăgan şi în Dobrogea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite