Meteo: Vreme călduroasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică va continua să scadă uşor în cea mai mare parte a continentului. Pe latitudinea de 60 de grade se menţine însă un brâu îngust de presiune ridicată, extins din vestul Arhipelagului Britanic, până în nordul Munţilor Ural.

Şi la noi, presiunea va scădea uşor, iar circulaţia se va menţine vestică. Astfel, vremea se menţine călduroasă, local caniculară după-amiază, în Câmpia de Vest şi în Câmpia Română.

Cerul va prezenta temporar înnorări mai accentuate după-amiază şi la noapte, în zonele de deal şi de munte, dar şi în vest, unde va ploua. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 20 de litri pe metru pătrat. Maximele vor fi cuprinse între 27 şi 37 de grade.

Pe arii restrânse, în vest, în sud şi local în rest, indicele de confort termic va depăşi 80 de unităţi.

Mâine

Vremea va deveni în general instabilă, iar temperatura va scădea uşor în cea mai mare parte a ţării. Cerul va prezenta temporar înnorări mai accentuate şi va ploua în vest, nord şi în centru, apoi local şi în celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 34 de grade.

Poimâine

Vremea va fi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate, mai ales după-amiaza şi seara, în sudul, centrul şi în estul ţării, unde va mai ploua pe arii restrânse. În rest, va ploua izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite