Meteo: Vreme caldă pentru această perioadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică se menţine scăzută în partea centrală şi de est a continentului, unde este activ nucleul depresionar mobil, desprins din depresiunea islandeză, va scădea uşor în sud-vest şi în bazinul Mării Mediterane şi va creşte în Europa Atlantică.

În zona ţării noastre, presiunea va scădea uşor, circulaţia va fi în general slabă, masa de aer nu se va schimba, iar un front atmosferic venit dinspre Europa Centrală se va apropia de regiunile vestice. În aceste condiţii, vremea se menţine caldă pentru această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 2 şi 10 grade. Cerul va fi mai mult noros în vestul, în centrul şi în nordul ţării, unde, la noapte, vor cădea precipitaţii mixte. Îndeosebi dimineaţa, mai ales în sud şi în est, se va produce ceaţă.

Mâine

Vremea va fi predominant închisă, temporar cu precipitaţii sub formă de ploaie şi de lapoviţă în vestul, în nordul şi în centrul ţării şi sub formă de ninsoare la munte. În restul teritoriului, local, se va produce ceaţă asociată cu burniţă. Maximele vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade.

Poimâine

Vremea se va menţine închisă, cu precipitaţii pe arii extinse predominant sub formă de ninsoare în vestul, în nordul şi în centrul ţării şi, local, mai ales sub formă de ploaie, în sud şi în sud-est. La munte va ninge. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 8 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite