Meteo: Vreme caldă fără ploaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperaturile marţi
Temperaturile marţi

Presiunea atmosferică va continua să scadă în vestul şi în nord-vestul continentului şi, în consecinţă, depresiunea islandeză se va extinde pe continent până în nord-vestul Rusiei, iar circulaţia va deveni predominant vestică.

În restul continentului, chiar dacă va scădea uşor, presiunea va fi mai ridicată decât media multianuală, cu valoarea cea mai mare în Peninsula Iberică. Şi la noi presiunea va scădea, iar brâul de presiune ridicată se va rupe în vestul Mării Negre.

În aceste condiţii, dar şi a aerului mai cald de la înălţime, vremea va fi frumoasă şi se va încălzi, iar cerul va fi variabil, mai mult senin. Vântul, în general slab, se va simţi mai mult în Moldova. Dimineaţa, în depresiuni, vor fi condiţii de ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 29 de grade.

Mâine

Vremea va fi frumoasă şi caldă, cu cerul variabil, mai mult senin în sudul ţării. Vântul, în general slab, va sufla moderat în sud-est. Dimineaţa, izolat în depresiuni şi pe văile râurilor din Transilvania, se va produce ceaţa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 30 de grade.

Poimâine

Vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal la această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 22 şi 30 de grade. Cerul va fi variabil în jumătatea de nord a ţării şi mai mult senin în sud, unde vântul va sufla moderat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite