Meteo: Vreme caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică va continua să scadă în nord-vestul, în centrul continentului şi în zona Câmpiei Ruse, unde se vor extinde nuclei ai depresiunii islandeze.

În consecinţă, circulaţia aerului va fi vestică, iar în estul continentului va deveni sudică. În sud-vest şi în bazinul Mării Mediterane, presiunea se menţine ridicată, iar circulaţia vestică va aduce masă de aer de origine oceanică. Şi în ­sud-estul continentului, presiunea va scădea, iar ţara noastră se va afla în sectorul cald al unui front atmosferic.

Aşa că cerul va fi mai mult noros în vestul, în centrul şi în nordul ţării, unde pe arii extinse vor cădea precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare, iar la noapte, în Banat, în Crişana şi în sud-vestul Transilvaniei, mai ales sub formă de lapoviţă şi ploaie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 7 grade.  

Mâine

Cerul va fi mai mult noros şi, pe arii extinse, vor cădea precipitaţii în vestul, în centrul şi în nordul ţării, ziua mai ales sub formă de ploaie, iar noaptea, mixte. În restul teritoriului va ploua local în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade.

Poimâine

Vremea se va răci uşor şi vor cădea precipitaţii, mai ales ziua, pe arii extinse în zonele extracarpatice, mai ales sub formă de ploaie în Dobrogea, în Muntenia, în Oltenia şi în sudul Moldovei şi sub formă de ninsoare în celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 8 grade.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite