Meteo: Temperaturi ridicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creşterea presiunii atmosferice în nord-vestul continentului va izola un nucleu depresionar în zona Mării Baltice, desprins din depresiunea islandeză. În acelaşi timp, în vestul Franţei se va menţine un ciclon foarte activ care va aduce aer cald dinspre sud, iar în restul continentului presiunea se va menţine la valori relativ ridicate.

În zona ţării noastre, presiunea va suferi modificări importante, iar circulaţia slabă va aduce dinspre Europa Centrală o masă de aer de origine tropicală. În aceste condiţii, vremea va deveni călduroasă în majoritatea zonelor ţării, izolat caniculară dupăamiaza, în Câmpia de Vest şi în Câmpia Română. Cerul, mai mult senin, va prezenta temporar înnorări mai accentuate în zona Carpaţilor Orientali. Maximele vor fi cuprinse între 26 şi 36 de grade.

MÂINE

Vremea va fi călduroasă, caniculară local dupăamiaza în Câmpia de Vest şi în Câmpia Română. Cerul, mai mult senin, va prezenta temporar înnorări mai accentuate în zona Carpaţilor Orientali. Vântul, în general slab, va sufla moderat în estul ţării. Maximele vor fi cuprinse între 28 şi 36 de grade.

POIMÂINE

Vremea se va menţine călduroasă, local caniculară după-amiaza în Câmpia de Vest şi în Câmpia Română. Cerul, variabil, va prezenta temporar înnorări mai accentuate după-amiaza în zona de munte.

Vântul va sufla slab şi moderat. Maximele vor fi cuprinse între 29 şi 37 de grade, mai scăzute pe litoral.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite