Meteo: Se încălzeşte uşor în toată ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică se menţine scăzută în vestul continentului, în nord, dar şi în zona Mării Baltice, unde s-a desprins un nucleu din depresiunea islandeză. În acelaşi timp, presiunea va scădea în sudul Câmpiei Ruse, iar în sud-vest şi în bazinul Mării Mediterane va creşte.

La noi, presiunea va scădea uşor, circulaţia se va menţine nordică, iar frontul atmosferic al zilei de ieri din sud-estul ţării se va deplasa repede peste Marea Neagră. Numai că nebulozitatea din Europa Centrală se va apropia treptat. Aşa că vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor în toată ţara. Cerul, variabil, mai mult senin, va fi ceva mai noros la munte şi în nordul extrem, unde, izolat, va ploua slab. Vântul va sufla ceva mai tare pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 29 de grade.

Mâine

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul, variabil, va prezenta temporar înnorări mai accentuate la munte, în vestul şi în centrul ţării, unde va ploua pe arii restrânse. Vântul va sufla moderat în estul ţării, ceva mai tare pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 32 de grade.    

Poimâine

Vremea se va menţine în general frumoasă. Cerul, variabil, va prezenta tem­porar înnorări mai accentuate la munte, în nordul şi în estul ţării, unde va ploua slab pe arii restrânse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade.   

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite