Meteo: Plouă în continuare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică se va menţine scăzută în cea mai mare parte a continentului, cu centrii depresionari în vestul Arhipelagului Britanic, unde, coborâtă latitudinal, este activă depresiunea islandeză, precum şi în Europa Centrală, unde s-a izolat un nucleu depresionar care se regenerează.

La noi, presiunea se menţine scăzută, iar circulaţia nordică şi nord-vestică va menţine aceeaşi masă de aer. Un front atmosferic va aduce ploaie după-amiază şi la noapte, la început în zonele din interiorul arcului carpatic, apoi şi în restul teritoriului. Pe arii restrânse, cantităţile de apă vor depăşi 25-30 de litri pe metru pătrat.

Vântul va prezenta intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 30 de grade, mai ridicate în Câmpia Română.

MÂINE

Vremea va fi în general instabilă în cea mai mare parte a ţării, unde cerul va fi temporar noros şi va ploua local. Ploile, mai ales averse, vor fi însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 30 de grade.

POIMÂINE

Vremea se va încălzi în toată ţara. Cerul, variabil, va prezenta temporar înnorări mai accentuate în nordul, în centrul şi în estul ţării, unde va ploua pe arii restrânse şi se vor semnala descărcări electrice.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 32 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite