Meteo: Ploi şi condiţii de grindină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
AZI
AZI

Depresiunea islandeză, coborâtă mult latitudinal, se tot adânceşte şi se amplifică în zona arhipelagului britanic, ceea ce determină vremea puternic instabilă în vestul continentului, îndeosebi în Franţa, în vestul Germaniei, în Ţările de Jos şi în Marea Britanie.

În restul continentului, presiunea va creşte, mai mult în sud şi în centru, iar în nord se menţine ridicată. La noi, presiunea va creşte uşor, însă la înălţime se va menţine aer mai rece, iar circulaţia va fi tot nordică. În aceste condiţii, vremea va fi în general instabilă, cu cerul temporar noros şi va ploua în estul, în sudul şi în centrul ţării. Ploile vor fi însoţite de descărcări electrice şi vor fi condiţii de grindină. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 25-30 de litri pe metru pătrat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade.

Mâine

Vremea se va menţine în general instabilă. Cerul va fi temporar noros şi va ploua pe arii relativ extinse în estul, în sudul şi în centrul ţării. Ploile vor fi însoţite de intensificări de scurtă drată ale vântului şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 28 de grade.

Poimâine

Vremea se menţine instabilă. Cerul va fi temporar noros şi va ploua pe arii extinse în estul, în sudul şi în centrul ţării. În restul teritoriului va ploua pe arii mai restrânse. Ploile vor fi însoţite de descărcări electrice şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 29 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite