Meteo: Ploi cu caracter de aversă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Depresiunea islandeză – în deplasare spre locul ei de origine, dar şi în extindere – va influenţa vremea în nord-vestul continentului.

În acelaşi timp, în nord şi în centru, dar mai ales în sud-vest şi în bazinul vestic al Mării Mediterane, presiunea va fi ridicată. În zona geografică a ţării noastre, presiunea va creşte uşor. La noi, deşi temperatura aerului va creşte, vremea se va menţine răcoroasă pentru această dată.

Cerul, variabil în nord-vestul ţării, va prezenta înnorări mai accentuate în celelalte zone. Va ploua pe arii relativ extinse în estul ţării şi local în rest. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă şi vor fi însoţite de descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade.

Mâine

Vremea va fi răcoroasă în centrul, în estul şi în sudul ţării, unde cerul va fi mai mult noros. Va ploua pe arii extinse în Dobrogea, în Muntenia şi în Moldova, local în Oltenia şi în Transilvania şi izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade.

Poimâine

Temperatura aerului va fi apropiată de media multianuală pentru această dată, cu maxime, ziua, între 15 şi 23 de grade, şi minime, dimineaţa, între 14 şi 12 grade. Cerul va fi noros în estul ţării, unde va ploua pe arii extinse, şi temporar noros în rest, unde va ploua izolat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite