Meteo:Ploi şi ninsori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nord-vestul continentului se va menţine sub influenţa depresiunii islandeze, unde va ninge, în timp ce în vest şi în sud-vest, presiunea va continua să crească, iar vremea va fi în general frumoasă, dar cu ceaţă în zonele joase.

Totodată, în bazinul central al Mării Mediterane, la adăpostul Munţilor Alpi, serii de cicloni se vor deplasa spre nord-est, peste Câmpia Panonică şi peste zona geografică a ţării noastre, până în vestul Mării Negre şi în Ucraina. La noi, presiunea se va menţine la valori apropiate de mediile multianuale. Vor cădea precipitaţii, mai ales sub formă de ninsoare în sud-vestul şi în centrul ţării, dar local şi în restul teritoriului. La munte va ninge, dar, în sud-est, precipitaţiile vor fi predominant sub formă de ploaie, îndeosebi la noapte, când şi vântul va prezenta intensificări. Maximele vor fi cuprinse între -2 şi 8 grade. 

Mâine

Ziua va ninge pe arii extinse în sudul ţării şi local în restul teritoriului, iar noaptea, în toată ţara. Numai că în sud-est, spre seară şi noaptea, precipitaţiile vor fi predominant sub formă de ploaie. Vântul, moderat, va prezenta intensificări în Dobrogea, Muntenia şi în sudul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 7 grade.

Poimâine

Va ninge mai ales ziua pe arii extinse în sudul şi în estul ţării, local în centru şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Izolat, cantităţile de apă pot fi însemnate. În Dobrogea, precipitaţiile vor fi trecător şi sub formă de lapoviţă şi de ploaie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 şi 3 grade, mai ridicate pe litoral. 


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite