Metallica a adus furtuna la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 24.000 de oameni au fost prezenţi la concertul giganţilor heavy-metal, nefiind intimidaţi de ploaia care parcă nu se mai oprea. Publicul arăta ca o mare de pelerine multicolore sau

Peste 24.000 de oameni au fost prezenţi la concertul giganţilor heavy-metal, nefiind intimidaţi de ploaia care parcă nu se mai oprea. Publicul arăta ca o mare de pelerine multicolore sau improvizaţii antiploaie din saci de gunoi sau bucăţi de plastic. Trupa din deschidere, The Sword, nu a impresionat deloc "metaliştii" de la faţa locului.

La ora 21.00, fanii erau deja impacientaţi şi au început să arunce cu biletele în aer, să scandeze "Metallica" şi să aplaude. Zece minute mai târziu, formaţia a erupt pe scenă, cu piesa "Creeping Death". Au urmat melodii de pe albumele mai vechi, precum "Harvester of Sorrows" şi "Welcome home (Sanitarium)".

Cele mai intense reacţii au fost însă la "Master of Puppets", "Sad But True" şi "One". Concertul a fost încheiat cu "Enter Sandman", urmat de trei bisuri, iar publicul nu mai voia să îi lase pe James Hetfield & Co să plece de pe scenă. Ultima piesă a serii, "Seek and Destroy", a fost cântată de toţi la unison, inclusiv de sute de fani care au intrat pe stadion, după ce porţile au fost deschise.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite