Ferenţ, Mercedes second-hand de la Ţiriac - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ferenţ, Mercedes second-hand de la Ţiriac - Revista presei mondene
Ferenţ, Mercedes second-hand de la Ţiriac - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre maşina de lux, la mâna a doua totuşi, pe care miliardarul român Ion Ţiriac i-a dăruit-o Anamariei Ferenţ, despre problemele cu cariera ale fostei asistente a lui Capatos, Loredana Chivu, despre ambiţiile Ginei Pistol de a intra în afaceri, blogul lui Dani Oţil şi iubita sa, Mihaela Rădulescu, precum şi despre visul lui Jojo de a deveni...balerină.

Ferenţ, Mercedes second-hand de la Ţiriac. Chiar dacă i s-a dus faima de zgârcit şi totuşi, Ion Ţiriac obişnuieşte să le surprindă pe iubitele sale cu daruri scumpe. El i-a dăruit Anamariei Ferenţ o limuzină Mercedes de toată frumuseţea. Asta este vestea bună. Vestea proastă este că nu s-a îndurat să-i ofere una nouă, ci una la mâna a doua. Zilele trecute, solista a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la volanul unei limuzine Mercedes. Deşi Anamaria se încăpăţânează să spună că îşi plăteşte singură autoturismul, în rate, tatăl vedetei a declarat recent într-un interviu că limuzina reprezintă un cadou de la Ion Ţiriac, dezvăluie Click!.

Loredana Chivu, şomeră de lux la Sibiu. După ce a pierdut postul de asistentă la show-ul lui Dan Capatos şi s-a văzut şomeră de lux, Loredana Chivu s-a mutat cu iubitul ei, Mircea Ureche, la Sibiu. Blonda nu mai stă în Bucureşti de două luni şi se chinuie şi să treacă examenul pentru carnetul de conducere. Înainte de a deveni asistenta lui Dan Capatos, Loredana şi-a câştigat existenţa cu banii pe care îi obţinea ca animatoare în cluburile de fiţe.Ea reuşea să strângă aproape 1.000 de euro lunar, însă la Capatos s-a mulţumit cu salariul de 500 de euro şi a renunţat să mai danseze, scrie Click!

Gina Pistol caută partener de afaceri. Gina Pistol vrea să devină femeie de afaceri. Frumoasa blondină îşi doreşte o firmă de organizări de evenimente, pentru că, susţine ea, are experienţă in domeniu şi sigur ar avea succes. În plus, dispune şi de banii necesari înfiinţării unei astfel de companii. Până atunci, fostul iepuraş Playboy îşi ocupă timpul cu noul ei hobby, fotografia, scrie Libertatea.

Mihaela Radulescu intră nestingherită pe blogul lui Dani Oţil. După o absenţă de câteva luni, diva a revenit cu un mesaj nou pe site-ul iubitului ei confirmând că sunt încă împreună. Cu toate acestea, se pare Mihaela nu are nevoie de acceptul lui Dani pentru a-şi posta ideile. Sub pretextul unui sondaj realizat printre vizitatorii blogului lui Dani Oţil, Mihaela a scris o poveste prin care reconfirmă relaţia cu matinalul, scrie CanCan.

Jojo visa să devină balerină. Dansul, şi nu muzica, e marea pasiune a lui Jojo. Cu toate că timp de mulţi ani blondina a încercat să-şi facă un nume în lumea vedetelor pop, lansând chiar un album, spune că visul ei dintotdeauna e... baletul. În plus, mutarea la PRO TV (de la Antena 1) a pus-o pe Jojo într-o situaţie stânjenitoare, aceea de a se întâlni pe platourile de filmare din Buftea cu fostul ei iubit, Cătălin Căţoiu, care joacă în “Aniela”. Cei doi s-au despărţit în primăvară, după o relaţie de trei ani, şi, spune blondina, nu mai este cale de-mpăcare: “Mi-am respectat de fiecare dată hotărârile luate”, spune Jojo, citată de Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite