Melania Medeleanu, dincolo de pupitrul ştirilor „Realitatea TV“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Știrista nu este fanul evenimentelor mondene pentru că nu îi place să fie în centrul atenţiei. Îi place în schimb să stea în grădină. Prezentatoarea Realitatea TV spune că nu ratează niciodată ştirile. Chiar dacă e dimineaţă, prânz, seară sau noapte.

„Adevărul”: De ce nu te vedem la evenimente mondene? Nu ai nevoie de publicitate?

Melania: Nu caut publicitatea cu orice preţ! Au fost momente în care curiozitatea m-a doborât şi am mers la astfel de evenimente. Unele sunt chiar reuşite, iar oamenii care te invită sunt de multe ori foarte interesanţi. Dar reţeta ca să te simţi bine e să-ţi placă să fii permanent în centrul atenţiei, sau măcar să nu te deranjeze asta.

Mi-am dat seama repede că nu mă potrivesc acolo, că nu reuşesc să ies din carapace. Că pur şi simplu mi-e mai bine acasă. Oamenii banali n-au ce căuta în astfel de medii. Trebuie să fii făcut pentru asta, să-ţi placă să fii permanent în centrul atenţiei, să-ţi doreşti să ieşi în faţă. Mie-mi place să stau în grădină. Slavă Domnului, nu e un subiect tocmai interesant.

Ce nu ratezi niciodată la TV?

Sunt cât se poate de lipsită de originalitate: ştirile. Asta nu ratez, indiferent că e vorba de cele de dimineaţă, prânz, seară, noapte...

Ce îi ţine pe doi oameni aproape şi ce îi desparte?

Dacă aş fi fost în stare să răspund corect la întrebarea asta, unii oameni mi-ar fi rămas aproape, iar pe alţii i-aş fi scos din viaţa mea.  Oricum, am constatat că-i poate despărţi patima pentru Băsescu sau Tăriceanu şi-i poate ţine legaţi faptul că nu sunt în stare să-şi împartă câinele la divorţ... Deci cum să mai ai curajul să pretinzi că ştii răspunsul?!

Cum priveşti concurenţa şi care ar fi atuul vostru în faţa ei?

Nu mă tem de concurenţă, mă stimulează. Aş putea să vă duc prin tot felul de clişee, să vă vorbesc despre obiectivitate, despre profesionalism la superlativ, dar  sunt sigură că aceia care citesc interviul ar interpreta un astfel de răspuns drept o lecţie învăţată pe de rost.

Aşa că o să fac ce nu se face: o să-i rog pe telespectatori să urmărească două jurnale în paralel şi, dacă-i convinge ceea ce văd la noi, să pună telecomanda deoparte.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite