Medicul echipei de baschet a CSM Bucureşti arestat pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul echipei de baschet a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti a fost reţinut, joi seara de către poliţişti şi procurorii DIICOT, sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc.

Medicul echipei de baschet a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti a fost reţinut, joi seara de către poliţişti şi procurorii DIICOT, sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc.

Potrivit anchetatorilor, Vladimir Dumitraşcu, în vârstă de 27 de ani, ar fi vândut unut unui agent sub acoperire în mod repetat, mai multe grame de haşiş. Procurorii susţin că în data de 11 iunie 2008, Dumitraşcu i-ar fi vândut acestuia 2,73 grame haşiş, iar o zi mai târziu, cantitatea de 95,67 grame. El a fost arestat ieri pentru 29 de zile.

Vladimir Dumitraşcu locuieşte cu părinţii săi într-un apartament din zona Sebastian şi potrivit antrenorului Clubului Sportiv Municipal, Mihai Braboveanu, de două luni era medicul echipei de baschet. "Sunt foarte surprins de ceea ce am aflat. Îl cunosc foarte bine pe Vladimir Dumitraşcu.

Nu este maseor, este medicul echipei. Este apropiat de băieţi, mai ales că a jucat şi el baschet în divizia B. Nu pot să cred că el a putut face trafic de droguri. Este un băiat liniştit, abia a terminat facultatea", a declarat pentru Adevărul antrenorul echipei de care avea grijă Dumitraşcu.

Tatăl său este colonel la Spitalul Militar

De cealaltă parte, preşedintele Clubului Sportiv Municipal Bucureşti, Valentin Samungi, a spus, că medicul prins vânzând haşis era angajat cu contract de colaborare ca maseur al echipei de baschet şi că va renunţa la serviciile acestuia la finalul anchetei. " Din câte ştiu eu Vladimir Dumitraşcu era angajat la o firmă particulară ca doctor chirurg, cu noi avea doar contract de colaborare.

Provine dintr-o familie de doctori, tatăl său este medic-colonel la Spitalul Militar, deci nu ar fi avut motive să vândă stupefiante. Dacă va fi găsit vinovat noi îi vom desface acest contract", a specificat Valentin Samungi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite