McConaughey, imaginea Dolce&Gabbana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american este imaginea campaniei de promovare a noului parfum Dolce&Gabbana. Videoclipul pentru parfumul The One, creaţia cea mai recentă a renumitului cuplu de designeri italieni,

Actorul american este imaginea campaniei de promovare a noului parfum Dolce&Gabbana.

Videoclipul pentru parfumul The One, creaţia cea mai recentă a renumitului cuplu de designeri italieni, este realizat exclusiv în imagini alb-negru. Matthew McConaughey coboară dintr-o limuzină luxoasă: îmbrăcat elegant, ochelari negri, atitudine degajată. Star autentic, ce mai!

Intră în hotel înconjurat de nişte bliţuri nu tocmai agresive şi reuşeşte să scape de invazia de flash-uri abia când ajunge la etajul unde este camera lui. Şi intră starul în cameră, se face comod, ca la el acasă, îşi scoate cămaşa (camera îi arată în plan mediu piepul fără pic de păr, cum se poartă acum în videoclipuri, după tendinţele metrosexuale), şi deodată apar paparazzii ăia care, evident, îi depistaseră camera după mirosul de parfum. Adică după flaconul pe care îl lăsase pe măsuţa de lângă fotoliu.

Toată această poveste publicitară nu durează mai mult de treizeci de secunde. Suma pe care a primit-o actorul McConaughey (a jucat în "Contact" cu Jodie Foster, "U-571", "O căsătorie perfectă", "Two For Money") pentru prestaţia în care îşi joacă propriul rol a fost de un milion de dolari. Viitor tătic (actorul aşteaptă un bebe de la manechinul brazilian Camilla Alvez), McConaughey are acum bani pentru amenajarea camerei copilului!

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite