McCain nu reuşeşte să-l depăşească pe Obama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Aproape 60 de milioane de americani au urmărit prima dezbatere televizată dintre Barack Obama şi John McCain. Sondajele arată că dezbaterea nu a avut nicio influenţă asupra opţiunilor de

 Aproape 60 de milioane de americani au urmărit prima dezbatere televizată dintre Barack Obama şi John McCain. Sondajele arată că dezbaterea nu a avut nicio influenţă asupra opţiunilor de vot. Potrivit CNN, candidatul democrat are tot un avans de cinci procente faţă de rivalul republican (48%-43%).

“Din nefericire pentru McCain, continuarea acestui statu-quo este în favoarea lui Obama”, apreciază expertul CNN Alan Silverleib. Analiştii aşteaptă însă cu interes confruntarea de astăzi dintre candidaţii la vicepreşedinţie, Joe Biden şi Sarah Palin.

În mod normal, cei care atrag voturile sunt candidaţii la preşedinţie, dar anul acesta campania a fost departe de a fi una convenţională.

Guvernatoarea de Alaska a demarat deja atacurile împotriva lui Biden, declarând cu ironie că nu l-a întâlnit până acum, dar îi ştie discursurile din Senat de când era în clasa a doua. Ironie greu de înţeles, ţinând cont de faptul că McCain este şi el “de o veşnicie” senator.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite