Mbela - vacanţă cu peripeţii în Tunisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mbela Nzunzi, simpatica prezentatoare a emisiunii "6!Vine presa", a avut parte în această vară de o vacanţă specială. Exotică, dar şi plină de întâmplări neprevăzute. Locul distracţiei:

Mbela Nzunzi, simpatica prezentatoare a emisiunii "6!Vine presa", a avut parte în această vară de o vacanţă specială. Exotică, dar şi plină de întâmplări neprevăzute. Locul distracţiei: Tunisia. Nu a fost vorba însă doar despre o opţiune turistică, ci de una pe bază sentimentală.
Una dintre surorile Mbelei, stabilită în Tunis, s-a căsătorit, un bun prilej pentru Mbela de a se întâlni cu familia sa reunită din toate colţurile lumii. Astfel, vedeta B1 TV a avut ocazia să-şi revadă părinţii, fraţii şi surorile, prietenii din copilărie şi, mai ales, pe Francine, fiica ei de 13 ani pe care nu a văzut-o de anul trecut. şi de care îi era teribil de dor Călătoria spre Tunisia a început cu peripeţii, pentru că, odată ajunsă pe aeroport, a constatat că bagajele ei rămăseseră la Milano, unde făcuse escală, astfel că, pentru a se prezenta cum se cuvine la nuntă, a trebuit să împrumute haine de la sora ei. Mbela s-a numărat printre "domnişoarele de onoare", alături de fiica ei, şi s-a ocupat îndeaproape de organizarea evenimentului, de invitaţi şi, mai ales, de mireasă, care a purtat iniţial o rochie albă şi apoi una aurie, ambele cumpărate din Egipt. Ocupată cu detaliile organizatorice, Mbela a întârziat la cununia religioasă, dar a ajuns totuşi înainte de final şi i s-a alăturat mamei pentru a interpreta un cântec din repertoriul religios congolez. Vedeta B1 TV a petrecut în Tunisia două săptămâni în care a retrăit cu plăcere vremurile când se afla la părinţi, în Congo, şi a savurat timpul petrecut cu fiica ei, care ar vrea să vină în România, la mama ei
Mbela nu şi-a uitat colegii de la emisiunea "6 !Vine presa", cărora le-a cumpărat tricouri, sandale, cărţi de bucate şi obiecte de decoraţiune cu specific african.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite